Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Home Nieuw CV's Taal en zo Spelen met taal TaalArchiefIndex TaalArchief-1 TaalArchief-2 TaalArchief-3 TaalArchief-4 TaalArchief-5 TaalArchief-6 TaalArchief-7 TaalArchief-8 TaalArchief-9 Taal Archief-10 TaalArchief-11 TaalArchief-12 Eerderegedichten Gedichten 1-6 Gedichten 7-12 Gedichten 13-18 Gedichten 19-24 Gedichten 25-30 BoekbesprekingArchiefIndex Boekbespreking BoekenArchief-1 BoekenArchief-2 BoekenArchief-3 BoekenArchief-4 BoekenArchief-5 BoekenArchief-6 BoekenArchief-7 BoekenArchief-8 BoekenArchief-9 BoekenArchief-10 "Wiskunde" Cijfers Getal van het beest cijfersGedicht CijfersArchiefIndex Archiefcijfers1 Archiefcijfers2 Archiefcijfers3 Archiefcijfers4 Archiefcijfers5 Archiefcijfers6 Archiefcijfers7 Archiefcijfers8 Archiefcijfers9 Archiefcijfers10 Archiefcijfers11 

Nieuw

Belangrijkste veranderingen:* Er is een tabblad "Archief" toegevoegd. Dit is een link naar de archieven van vrijwel alle rubrieken. In de loop der tijd is zoveel gepubliceerd en gearchiveerd dat het overzicht een beetje weg is. Probeer maar eens en geniet van allerlei vorige versies die nu (gerubriceerd) snel toegankelijk zijn geworden.* De introductie van een bijzondere vorm van Droedels, de Groedels (Droedels met geluid) was succesvol. De respons was echter kleiner dan gebruikelijk. Te moeilijk of juist te makkelijk?* De rubriek "Cijfers en zo" is omgedoopt tot "Wiskunde" omdat het vaak niet alleen over cijfers gaat maar ook over andere wiskundige (eigen)aardigheden.* Bovendien is onder het tabblad "Computer" een aparte rubriek "Freeware" gemaakt.Al met al hééél veel nieuwe leuke dingen, GOED VOOR UREN SURFPLEZIER! Verdwaal niet!Actueel overzicht van de diverse rubrieken:

Eventuele opmerkingen, aanbevelingen graag aan mij melden: pieter@pietpraat.info

* De Hoofdrubriek "Taal en zo" met alle drie de sub-rubrieken is volledig vernieuwd:Gedichten, boekbesprekingen en Taal(eigen)aardigheden zijn in juni helemaal vernieuwd!* De Hoofdrubriek "Computer" bestaat uit vier sub-rubrieken die allemaal ge-updated zijn in juni 2013:- Nieuws, zie HIER- Waardevolle Tips, voor elk wat wils en makkelijk toepasbaar, zie HIER voor Windows 8 tips!!- Freeware, met weer een aantal zeer nuttige, handige gratis programma's, zie HIER- Sites, een keuze van opvallende, mooie of interessante sites. Onder ander met NORA THE PIANO CAT (ongelooooflijk!) Klik HIER.* De Rubriek Filosofie is weer vernieuwd, deze keer met Arthur Schopenauer. Klik HIER* De Rubriek "Nutteloos" gaat deze keer over de ark van Noach. Bovendien ook nog over het hart en over onze vingers, voor iedereen weer wat nutteloos dus! Direct nutteloze kennis vergaren? Klik HIER.* De Hoofdrubriek "Puzzels" is weer compleet vernieuwd met hele verrassende puzzels, inclusief een nieuwe Groedel. Voor de nieuwste puzzels zie HIER.* De Rubriek "Wiskunde" biedt alweer heel veel aardige dingen, onder andere het idiote getal 42 uit the fameuze Hitchhiker's guide to the galaxy van Douglas Adams* De Rubriek KES (over de het initiatief Beter Gezond van Ria Kes) is aangepast. Het geeft een verkorte weergave van de uitgebreidere website www.betergezond.info * Ga vooral eens naar het ARCHIEFJe vindt hier vele afleveringen van eerder gepubliceerde hoofdrubrieken.Het meeste materiaal is namelijk niet van de actualiteit afhankelijk en dus nog steeds interessant. Het is inmiddels een groot depot van meer dan 60 pagina's over de vele onderwerpen die ik eerder op mijn site heb gepubliceerd.